Startar Barnhörnan

Viktigt: Du tar emot samtal och SMS även när telefonen är i läget Barnhörnan.
  1. När telefonen är påslagen, tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av displayen och försätta telefonen i viloläget.
  2. Tryck snabbt på STRÖM-knappen igen för att väcka upp telefonen.
  3. Dra till vänster på låsskärmen. Låsskärmen för Barnhörnan visar.
  4. Svep med fingret uppåt på skärmen. Du kan nu låta dina barn leka med telefonen.