Ställa in Barnhörnan

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > barnhörnan.
  3. Tryck på nästa.
  4. Välj det innehåll som barnen har åtkomst till när din telefon är i läget Barnhörnan.
  5. Tryck på nästa och tryck sedan på ställ in lösenord eller hoppa över.
    Tips: Att ställa in ett lösenord ger extra säkerhet när man återgår från Barnhörnan.
  6. Tryck på Avsluta. Låsskärmen för Barnhörnan visas.
  7. Dra låsskärmen uppåt för att visa skärmen för Barnhörnan.
  8. Tryck på Anpassa för att namnge din skärm för Barnhörnan, välj en bild för Barnhörnans låsskärm m.m.