Hantera program
Inställningar & tjänster

Hantera program

Ändra appinställningar

I de flesta fall kan du ändra inställningarna för en app bara när du befinner dig i den appen. För vissa appar kan du ändra inställningar utan att behöva öppna apparna.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Snärta åt vänster för att gå till program.
  4. Tryck på en app eller kategori för att se vilka inställningar som är tillgängliga och välj dina önskade inställningar.

Avinstallera ett program

Ta bort appar som inte längre används om du börjar få ont om lagringsutrymme.

När en app avinstalleras tas också all information som programmet innehöll bort. Var observant när du tar bort appar.

Viktigt: De flesta förinstallerade program går inte att avinstallera.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Håll ner på en app och tryck sedan på avinstallera.
Obs!: Spel kan endast avinstalleras från listan samling i Spel-navet.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc