Ändra ljudinställningar

Försätta telefonen i tyst läge

När du håller knappen VOLYM NER nedtryckt tills volymnivån når noll gör det att telefonen enbart vibrerar. Om du vill försätta telefonen i tyst läge med knappen VOLYM NER måste du stänga av vibration i inställningarna.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > ringsignaler+ljud.
  3. Tryck på Vibrera På/Av-knappen för att slå av vibration.

Välja meddelandeljud

Välj olika ljud för olika typer av meddelanden. Du kan använda olika ljud för inkommande text eller chattmeddelanden, röstbrevlåda och e-postmeddelanden.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > ringsignaler+ljud.
  3. Tryck på rutan för varje meddelandetyp och välj sedan ett ljud att tilldela det. Du kan även stänga av eller slå på meddelandeljud för påminnelser och åtgärder som knapptryckningar, kameraslutare, med mera.