Slå på batterisparfunktionen

När batterisparfunktionen aktiveras stänger telefonen automatiskt av vissa tjänster och funktioner som använder batteriet i bakgrunden.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > batterisparfunktion.
  3. Tryck på På/av-brytaren för att slå på batterisparfunktionen.
  4. Tryck på avancerat och välj sedan ett av dessa alternativ:
    • När batterinivån är låg. Batterisparfunktionen slås automatiskt på när batterinivån når 20 %.
    • Nu tills nästa laddning. Batterisparfunktionen startar omedelbart tills nästa gång du laddar batteriet.
    • Alltid. Batterisparfunktionen är alltid på.
  5. Tryck på för att spara inställningarna.