Xbox LIVE i Spelnavet

Att spela spel på telefonen är ett nytt sätt att umgås. Med Xbox LIVE, Microsofts speltjänst kan du spela spel med dina vänner och använda din avatar och spelarprofil för att hålla koll på spelresultat och meriter online via Spelnavet.
Viktigt: Xbox LIVE eller Butik är inte tillgängliga i vissa länder eller regioner.
  1. På startsidan, tryck på .
  2. För fingret åt vänster eller höger längs med skärmen för att visa tillgängliga spel.
    samling Visa alla Xbox LIVE och andra spel som du har i telefonen på samma ställe. Tryck på ett spel för att börja spela det. Du kan även hämta fler spel från Butik.
    xbox Logga in på ditt Xbox LIVE-konto härifrån. Då kan du kontrollera och redigera din profil, visa spelresultat och personanpassa din avatar.
    spotlight Läs om Xbox LIVE spelnyheter, tips och trender från Xbox LIVEs team.
Tips: Från Spelnavet kan du även ansluta till och utöka din spelupplevelse till datorn och din Xbox-konsol.

Hämtar hem och installerar Xbox Extras

Anpassa din avatar på direkten med Xbox Extras. Du kan hämta hem den här appen utan kostnad.
  1. I Spel-navet, svep till vänster eller höger för att gå till xbox.
  2. Tryck på din gamertag och sedan på avatar. Telefonen söker i Butik efter appen Xbox Extras.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att hämta och installera appen.