Vad kan jag göra i HTC-hubben?
APPAR OCH FUNKTIONER

Vad kan jag göra i HTC-hubben?

I HTC-hubben kan du kika väderprognoser, aktiekurser och de senaste nyheterna.

Kontrollera väder

Skjorta eller tjocktröja? Kontrollera ditt lokala väder i HTC-hubben innan du går ut.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på HTC.

Du ser vädret för din nuvarande plats likväl som vädret i andra städer över hela världen.

3. Tryck på din nuvarande plats för att öppna skärmen för väderinformation och se mer detaljarade väderprognoser för din plats. Alternativt en annan stad för att kolla in väderprognosen.
  4. På väderskärmen, tryck på ikonerna längst ner för att visa i helskärmsläget eller kontrollera vädret timme för timme.
  5. För att kontrollera väderprognoserna för kommande dagar, tryck på och tryck sedan på .
Tips:
  • För att uppdatera väderinformationen på skärmen trycker du på > uppdatera.
  • Ser du inte vädret för din nuvarande plats? Återvänd till startsidan och gå till Inställningar > position för att kontrollera om Positioneringstjänster är aktiverat.

Lägga till en ort

1. På väderskärmen i HTC-hubb rullar du nedåt i listan för att kontrollera vilka orter du redan har lagt till.
  2. Knacka på .
  3. Ange namnet på en ort eller ett land.

När du skriver kommer matchande platser upp.

4. Tryck på den ort som du vill lägga till.

Ändra ordningen på orter

1. På väderskärmen i HTC-hubben, tryck på > redigera.
  2. Tryck på och håll in vid slutet av det objekt du vill flytta.
  3. När den valda orten är markerad drar du den till önskat ställe i listan.
  4. Tryck på klart.

Ta bort orter

1. På väderskärmen i HTC-hubben, tryck på > redigera.
  2. Tryck på varje ort som du vill ta bort.
  3. Tryck på klart för att ta bort dem.

Ändra temperaturskala och andra inställningar

1. På väderskärmen i HTC-hubben, tryck på din plats för att öppna skärmen för väderinformation.
  2. Tryck på > inställningar.
  3. Under Temperaturskala väljer du Fahrenheit eller Celsius.
  4. Slå på eller av ljudeffekter för väder och andra alternativ.
  5. Tryck på för att verkställa de nya inställningarna.

Hålla reda på dina aktier

Få de senaste uppdateringarna av aktiekurser och börsindex som du följer i HTC.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på HTC.
  3. Snärta åt vänster för att gå till aktielistan.
  4. Om det är en lång lista sveper du med fingret uppåt eller nedåt för att bläddra igenom aktierna som du följer.
  5. Tryck på ett objekt för att visa en akties handelsinformation och pristabell för den aktuella dagen.
  6. Tryck på en annan period om du vill kontrollera aktiens tidigare handelsinformation.

Tryck till exempel på 5D för att kontrollera handelsinformation för de senaste 5 dagarna.

Vill du ha ögonblicksuppdateringar av bara en aktiekurs eller ett index?

Enkelt. Nåla bara fast aktiekursen eller indexet på startsidan.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på HTC.
  3. Snärta åt vänster för att gå till aktier.
  4. Tryck och håll ned en aktiekurs eller ett index som du vill placera på startsidan och tryck på fäst på startsidan.
En animerad platta för vald aktiekurs eller index läggs till på startsidan.

Lägga till en aktiekurs eller ett börsindex

1. Medan du visar aktier trycker du på .
  2. Ange önskad aktiekurs eller börsindex och tryck sedan på .

Resultat som överensstämmer visas i en lista.

3. Tryck på aktiekursen eller börsindexet som du vill lägga till.

Ändra aktielistans ordning

1. Medan du visar aktier trycker du på > redigera.
  2. Tryck på och håll in vid slutet av det objekt du vill flytta.
  3. När det valda objektet är markerat drar du det till önskat ställe i listan.
  4. Tryck på klart.

Ta bort aktiekurser eller index

1. Medan du visar aktier trycker du på > redigera.
  2. Tryck på varje aktiekurs eller börsindex som du vill ta bort.
  3. Tryck på klart för att ta bort dem.

Ändra färg för prisuppgång och andra inställningar

Viktigt: Automatisk hämtning av aktieinformation kan medföra extra avgifter för dataöverföring.
  1. Medan du visar en akties handelsdiagram och andra detaljer trycker du på > inställningar.
  2. Ändra färgen som används för att visa höjd kurs för en aktie till antingen röd eller grön beroende på vad som används i ditt land.
  3. Välj andra alternativ såsom uppdateringsschema osv.
  4. Tryck på för att verkställa de nya inställningarna.

Läsa nyhetsflöden

Halka inte efter och fastna inte i gårdagens nyheter. Använd HTC för att prenumerera på nyhetsflöden med senaste nytt, sport, de populäraste bloggarna, med mera.

Prenumerera på nyhetskanaler

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på HTC.
  3. För fingret åt vänster eller höger tills listan med nyheterskanaler du prenumererar på visas.
  4. För att prenumerera och lägga till en nyhetskanal trycker du på .
  5. Du kan:
    • Trycka på en kategori och sedan välja en eller fler kanaler att prenumerera på. När du har valt färdigt trycker du två gånger på för att återgå till listan över kanaler du prenumererar på.

• Tryck på för att söka efter ett specifikt nyckelord eller en flödes-URL. Markera en eller flera kanaler att prenumerera på och tryck på .

Läsa nyheter

1. Tryck på en nyhetskanal du prenumererar på för att visa artiklar från den kanalen eller tryck på Alla objekt för att visa artiklar från alla nyhetskanaler du prenumererar på.
  2. Tryck på artikeln som du vill läsa.
  3. Medan du läser nyhetssammanfattningen kan du:
    Knacka För att
    Gå till webbsidan där artikeln är publicerad och läsa hela artikeln.
    Dela länken till artikeln från de tillgängliga alternativen.
    Gå till föregående eller nästa artikel.

Vill du ha relatidsuppdateringar av en nyhetskanal du prenumererar på?

Fäst då bara en nål för din favoritnyhetskanal på startsidan.
I listan över nyhetskanaler du prenumererar på trycker du och håller ned önskad kanal och trycker på fäst på startsidan.
En animerad platta för din favoritkanal läggs till på startsidan och visar rubrikerna för de senaste artiklarna.

Avbryt prenumeration på nyhetskanaler

• För att avbryta prenumerationen på en enda nyhetskanal trycker du och håller ned kanalen och trycker på avbryt.
  • Om du vill avbryta prenumerationen på flera kanaler trycker du på > avbryt.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc