Skapa en ny uppgift

Uppgifter visas i din kalender och bredvid dina avtalade tider.
Viktigt: Du kan enbart skapa uppgifter i Microsoft och Outlook (Exchange ActiveSync)-konton.
  1. I appen Kalender sveper du åt vänster eller höger för att gå till listan uppgifter.
  2. Knacka på .
  3. Om du har fler än en kalender väljer du den kalender där du vill lägga till din uppgift.
  4. Fyll i information om uppgiften. t.ex. rubrik, förfallodatum och annat.
  5. Ställ in en påminnelse genom att aktivera Påminnelse och välj sedan datum och tid.
  6. Tryck på för att spara.
Om du har angett ett förfallodatum syns uppgiften i agenda-vyn för detta datum. Du ser även uppgiften i dag-vyn för inställt påminnelsedatum och -tid.