Skapa en avtalad tid i kalendern

När du skapar en ny avtalad tid kan du välja vilket kontos kalender den ska läggas till i.
  1. På startsidan, tryck på tilen Kalender.
  2. I dag eller agenda-vy trycker du på .
  3. Om du har fler än en kalender trycker du i rutan Kalender och väljer ett konto att lägga till den avtalade tiden i.
  4. Ange informationen för den avtalade tiden.
  5. Längst ned på skärmen trycker du på mer information för att ange en påminnelse, den avtalade tidens förekomst, med mera.
  6. Tryck på för att spara.

Snabbt skapa en avtalad tid i en tidslucka

Om du inte behöver så mycket information om den avtalade tiden kan du snabbt skapa den genom att markera en tidslucka och ange ämnet direkt i kalendern.
  1. I appen Kalender går du till dag-vy.
  2. Tryck på en tidslucka, ange ett ämne och tryck på .
Senare kan du redigera den avtalade tiden för att lägga till mer information eller flytta den till ett annat kontos kalender.

Skicka en inbjudan

Du kan använda Kalender för att schemalägga ett möte eller en avtalad tid och bjuda in folk att delta. En e-postinbjudan skickas till dem från det konto som du väljer.
Viktigt: Du kan bara bjuda in kontakter som är lagrade i eller synkroniserade till telefonen.
  1. I Kalender skapar du en ny händelse.
  2. Tryck på fältet Kalender och välj sedan det konto du vill använda för att skicka inbjudan.
  3. Lägg till information som datum och tid, plats och annat.
  4. Tryck på fler detaljer, rulla ned på skärmen och tryck på lägg till någon.
  5. Bjud in obligatoriska och extra deltagare genom att trycka på lägg till någon under respektive fält.
  6. När du är klar, tryck på > .