Ändra hur Närområde utför sökningar

Som standardinställning begränsar Närområde sökningen efter avståndet från din nuvarande plats eller från plats som du angett. Om du letar efter restauranger eller butiker kan du ställa in att Närområde ska söka via ranking eller kategori.
  1. I Närområde, tryck på sorteringsalternaiv under kategorititeln.
  2. Tryck på rutan Sortera efter och välj sedan hur du vill att Närområde ska sortera platser som motsvarar din sökning. Till exempel, tryck på rating för att sortera restauranger eller butiker baserat på andras rekommendation.
  3. Du kan även välja eller rensa övriga alternativ på skärmen Filterinställningar för att utöka, begränsa eller filtrera sökningen i Närområde.
  4. Tryck på för att se nya sökresultat.