Hitta platser nära din position
APPAR OCH FUNKTIONER

Hitta platser nära din position

1. På startsidan, tryck på .

Kartor hittar sedan din position och visar närliggande platser som du kan gå till på Närområde-skärmen.

2. Dra åt vänster eller höger över skärmen för att visa föreslagna platser som är listade under dessa kategorier: mat + dryck, se + göra, shoppa och för dig.
  3. Tryck på en plats för att visa mer information.
  4. När du ser på en lista över platser (t.ex. restauranger i mat + dryck), tryck på kartan högst upp på skärmen för att se var dessa platser är på kartan.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc