Få en vägbeskrivning

Få detaljerade vägbeskrivningar till din destination. När du visar en vägbeskrivning i Kartor visas det totala avståndet och en uppskattning av restiden för att underlätta planeringen.
Viktigt: Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga i vissa länder eller regioner.
  1. När en karta visas, tryck på .
  2. Använd din nuvarande position som startpunkt eller ange en annan position i fältet Start. Ange din destination i fältet Slut.

Du kan ange:

• en adress
    • en restaurang, butik eller annat företagsnamn
  3. Tryck på på tangentbordet på skärmen. Kartor visar sedan en tvådelad skärm, med karta innehållande planerad rutt längst upp, och vägbeskrivningen längst ned. När du scrollar igenom punkterna i vägbeskrivningen uppdateras kartan för att visa riktningen.
  4. Tryck på eller för att växla mellan kör- och promenadriktning.
  5. När du har nått målet, tryck på det för att visa platsinformation.
Tips: När du visar vägbeskrivningen, tryck på för att visa kartan i helskärmsläge så att du kan se rutten och panorera på kartan. Om du vill se listan med vägbeskrivningar igen, tryck på > vägbeskrivningslista.