Vad är nålar?
APPAR OCH FUNKTIONER

Vad är nålar?

Nålar är bra att ha för att komma ihåg platser du vill besöka, få vägbeskrivning eller dela platsinformation. De visas automatiskt på kartan när du letar efter platser. Du kan även lägga till en nål manuellt.

När du trycker på en nål för en butik, restaurang eller annan intressepunkt visas skärmen om med ytterligare information, som gatuadress, vägbeskrivning, telefonnummer, timmar, webbadress och kundrecensioner. Du kan välja vad du vill göra med platsinformationen, till exempel nåla fast den på startsidan, lägga till i favoriter eller dela den.

Lägga till en nål

Medan kartan visas trycker du och håller ned på platsen där du vill lägga till en nål.

Visa nålar som en lista

Om flera nålar visas på kartan när du har gjort en sökning kan du visa dem som en lista för att visa mer detaljerade sökresultat.
Medan kartan visas trycker du på > sökresultat.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc