Musiksökning
APPAR OCH FUNKTIONER

Musiksökning

Låter som du hör på radio, eller när du är ute på språng, behöver inte längre vara ett mysterium. Du kan söka efter musik som spelas för att ta reda på mer om den, t.ex. låttitel, artist, album och olika sätt att lyssna eller köpa musiken på.
Viktigt:
  • Bing Kan endast känna igen inspelad musik. Musik från livespelningar eller nynnande kan inte kännas igen.
  • Bing Musiken är kanske inte tillgänglig i vissa länder eller regioner.

Söka efter inspelad musik som spelas upp

1. Tryck på . Bing-sökskärmen öppnas.
  2. När musiken spelas, håll telefon på en plats där du tydligt hör musiken och tryck sedan på .

När skanningen är klar så visas låttitel, artist, albumnamn och skivomslag för låtar som känns igen.

3. För att hitta låten i Butik, tryck på Butik. Du kan sedan förhandsgranska den låten och övriga låtar på albumet, och även köpa om du så vill.

Välja bland tidigare musiksökningsresultat

Du kan gå tillbaka och hitta musik som du sökt efter vid ett tidigare tillfälle.
  1. Tryck på .
  2. På Bing Sökskärmen, tryck på > musikhistorik.
  3. På skärmen Musikhistorik, tryck på en låt för att hitta den i Butik.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc