Söka efter information
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter information

1. Tryck på . Bing-sökskärmen öppnas.
  2. Tryck i sökrutan, ange det som du vill söka efter och tryck sedan på på tangentbordet.
  3. Dra fingret åt vänster eller höger längs skärmen för att begränsa eller utöka sökresultaten till webb, lokala, media eller shopping.
Tips: Under webb-resultaten kan du rulla uppåt eller nedåt för att visa olika sorters resultat, t.ex. nyheter, relaterade sökningar, appar, produkter, flyginformation och så vidare. Vilka typer av resultat som visas beror på vad du har angivit och sökt efter.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc