Använda din telefon som mobil surfpunkt
Inställningar & tjänster

Använda din telefon som mobil surfpunkt

Vill du dela din Internetanslutning med en bärbar dator eller annan enhet? Du kan förvandla telefonen till en mobil surfpunkt genom att dela din mobildataanslutning över Wi-Fi. Andra enheter med Wi-Fi kan använda din delade dataanslutning för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • För att dela din mobildataanslutning måste den här funktionen vara aktiverad ditt aktuella telefonabonnemang. Detta är även känt som internetdelning/tethering och kostar ofta extra.
  • När du och andra använder en delad anslutning i en annan enhet använder den data från ditt mobildataabonnemang.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > Internetdelning.
  3. Tryck på Delning Av/På-knappen för att slå på internetdelning.
  4. Tryck på konfigurera och ändra dessa inställningar:
    Sändningsnamn Ange ett namn för din mobila surfpunkt. Det här är det namn som andra människor ser och använder för att ansluta till din delade anslutning över Wi-Fi.
    Lösenord Ange ett lösenord för att säkra din mobila surfpunkt.
  5. Tryck på för att spara inställningarna.
När du trycker längst upp på skärmen för att se statusfältet visas ikonen för internetdelning när du delar din mobildataanslutning.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc