Säkerhetskopiera dina filer
Inställningar & tjänster

Säkerhetskopiera dina filer

När du loggar in på ditt Microsoft-konto kan du spara saker på en onlinetjänst som t.ex. SkyDrive.

När du ställer in säkerhetskopieringar på telefonen kan du:

• Automatiskt ladda upp foton och video till SkyDrive så att du kan se dem från överallt där du har Internetanslutning.
  • Synkronisera dina SMS- och MMS-meddelanden till Hotmail så att du har en säkerhetskopiera bara utifall att.
  • Skapa säkerhetskopior av telefonens inställningar, inklusive programlistan som du installerat, din temafärg, Internet Explorer favoriter, konton m.m.

Du kan finjustera dina alternativ för säkerhetskopieringen i Inställningar > säkerhetskopiering. Till exempel, du kan automatiskt ladda upp dina foton och video i en hög upplösning, eller säkerhetskopiera dina inställningar manuellt när du vill.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc