Håll dina saker synkroniserade

Det är lätt att hämta dina foton, video, musik, dokument m.m. från datorn till telefonen (och vice versa).
Om du har en... Gör detta...
Windows 8 datorer Anslut telefonen till datorn med kabeln och Windows Phone-appen installeras automatiskt.
Windows 7 datorer Anslut telefonen till datorn med kabeln. En länk visas för att installera Windows Phone-appen.
Mac Hämta Windows Phone-appen från Mac-appbutiken.

För att läsa mer om hur man hittar den rätta appen, gå till WindowsPhone.com.