Kontrollera telefonens och SD-kortets lagringsutrymme
Inställningar & tjänster

Kontrollera telefonens och SD-kortets lagringsutrymme

Det är enkelt att kontrollera hur mycket lagringsutrymme som finns kvar på telefonen och minneskortet.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > telefonlagring. Utnyttjat och tillgängligt utrymme på telefonen och minneskortet visas.
  3. För att ta reda på vad som använder upp telefonens eller SD-kortets lagringsutrymme, tryck på lagringsfältet telefon eller SD-kort.
  4. För att ändra standardplatsen för sparning av musik, videos eller bilder, tryck på Lagra ny musik+videos på eller Lagra nya bilder på.

Radera SD-kort

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > telefonlagring.
  3. Tryck på SD-kort lagringsfält och tryck sedan på formatera SD-kort.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc