Frigöra minne i telefonens lagringsutrymme

Behöver du mer utrymme för att installera ett nytt program? Det finns ett par olika sätt som du kan frigöra mer lagringsutrymme i telefonen på.
  • Installera Frigör mer utrymme från Windows-butiken så att du kan bli uppmärksammad på när telefonens lagringsutrymme är 90 % fullt. Se Hålla koll på telefonens lagringsutrymme.
  • Ta bort appar och spel som du inte längre använder. Se Avinstallera ett program.
  • Ändra standardplatsen för sparning för Kamera-programmet eller för musik och poddsändningar som hämtas från Xbox Music Store. Se Kontrollera telefonens och SD-kortets lagringsutrymme.
  • Kopiera musik och poddsändningar som är lagrade i telefonens lagringsutrymme till minneskortet. Se Kopiera och ta bort musik.
  • Ta bort e-postmeddelanden som du inte behöver.
  • Ta bort kartor som du inte använder. Se Hämta och hantera program.
  • Spara filer från Office-navet som t.ex. dokument i Word, Excel eller PowerPoint på SkyDrive och ta sedan bort dem från telefonen. Se Vad ingår i Office-navet?.
  • Använd programmet Windows Phone för att spara filer som t.ex. musik och poddsändningar som hämtats från Xbox Music Store eller foton och video från Kamera-programmet och ta sedan bort dem från telefonen.
    Obs!: Se windowsphone.com för att se om din dator är kompatibel med programmet Windows Phone.