Spela musik, video och podcasts

Lyssna på musik, håll dig uppdaterad med dina favoritpoddsändningar eller koppla av med en film på nästa flygning.
  1. På startsidan, tryck på .
  2. I samling, tryck på musik, video eller podcasts.
  3. Svep åt vänster eller höger till olika kategorier (t.ex. artister eller album när du bläddrar i musik).
  4. Tryck på objektet du vill spela upp. Uppspelningsskärmen öppnas och börjar spela upp musiken, videon eller poddsändningen.
  5. Använd kontrollerna på skärmen för att styra uppspelningen.