Använda fotoförbättraren

Är dina foton i behov av lite finjustering? Förbättra foton som tagits i svagt ljus med ett enda tryck. Eller anlägg specialeffekter som ger dina foton en unik känsla.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Fotoförbättrare.
  3. Tryck på välj bild.
  4. Öppna albumet som innehåller fotot du vill redigera och tryck sedan på fotot.
  5. För att se tillgängliga alternativ, för fingret åt vänster eller höger över miniatyrerna för de olika effekterna.
  6. Välj en effekt att använda på fotot.
  7. Tryck på för att spara.
Det förbättrade fotot sparas i ett annat album med titeln Sparade bilder.