Dela

Dela foton eller videor med dina nära och kära. Du kan skicka foton och videor i ett mms eller e-postmeddelande. Du kan även ladda upp foton eller videor till dina onlinekonton.
Viktigt: Kontrollera att du har loggat in på dina onlinekonton innan du laddar upp.
  1. I navet Foton letar du upp och öppnar det foto eller den video som du vill dela.
  2. Gör något av följande:
    Dela till ett socialt nätverk
    1. Tryck på > dela.
    2. Välj hur du vill skicka eller var du vill dela.
    Dela till SkyDrive
    1. Tryck på > spara till SkyDrive.
    2. Tryck på eller för att spara din bild eller video till SkyDrive. Du kan bifoga bilden eller videon till varje e-postmeddelande, mms eller statusuppdatering i framtiden.