Ändra bakgrunden i navet Foton

Du kan använda valfritt foto som bakgrund för navet Foton — även foton från album online. Inte nog med det, navet Foton kan dessutom visa ett roterande urval av dina favoritbilder.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Foton.
  3. Tryck på .
  4. Du kan:
    • Välj ett foto att använda som bakgrund. Tryck på välj bakgrund, välj ett foto och beskär det.
    • Tryck på blanda bakgrund för att blanda foton som är taggade som favoriter.
Tips: Om du har plattan Foton på startsidan visas även den bakgrund du väljer på plattan.