Hantera e-postmeddelanden

Ta bort, flytta, flagga eller markera flera e-postmeddelanden

1. Tryck på .
  2. Du kan snabbt markera alla e-postmeddelanden i en konversation genom att markera det översta (det som visar objektet och antalet meddelanden).

Du kan också markera enskilda e-postmeddelanden, trycka på respektive kryssrutor.

3. Välj vad du vill göra med de markerade meddelandena.
    • Tryck på för att ta bort.
    • Tryck på för att flytta dem till en annan e-postmapp.
    • Tryck på och välj om du vill flagga eller markera meddelandena som lästa eller olästa.
Tips: Du kan också bara trycka på längst till vänster på e-postmeddelandet för att markera e-postmeddelandet först. Kryssrutor visas sedan och du kan markera flera e-postmeddelanden.

Ta bort, flytta, flagga eller markera ett e-postmeddelande

1. Tryck på och håll in en konversation eller ett meddelande.
  2. På alternativmenyn väljer du vad du vill göra med hela konversationen eller meddelandet.

Växla till en annan e-postmapp

1. Tryck på > mappar.
  2. Tryck på visa alla mappar för att se alla tillgängliga e-postpostmappar.
  3. Tryck på den e-postmapp vars e-postmeddelanden du vill visa.