Lägga till ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på lägg till konto.
  4. Tryck på Outlook.
  5. Ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på logga in.

Om dina kontoinställningar hittas väntar du på att telefonen ska slutföra synkroniseringen med din arbetse-post, kontakter och kalender.

Obs!: Om dina kontoinställningar inte hittas följer du anvisningarna på skärmen för att ange dina Exchange ActiveSync kontoinställningar manuellt. Fråga din Exchange-serveradministratör om dessa inställningar.