Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på lägg till konto.
  4. Välj önskad typ av e-postkonto.

Om du inte ser typen i kontolistan, tryck på annat konto.

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord.
    • Om du lägger till ditt Google-konto kan du välja att endast synkronisera e-postmeddelanden eller att även synkronisera dina Google-kontakter och kalender.
    • Om du konfigurerar andra POP3- eller IMAP-konton kan telefonen endast synkronisera e-post från dessa konton.
  6. Tryck på logga in.
Telefonen söker sedan efter dina kontoinställningar, slutför konfigurationen och synkroniserar information från ditt konto.
Obs!: Om telefonen inte kan hitta dina kontoinställningar går du till Avancerad inställning och anger inkommande och utgående server och andra inställningar manuellt. Du måste skaffa denna information från din e-postleverantör.