Lägga till ditt Microsoft-konto

Första gången du konfigurerar din telefon blir du ombedd att logga in på ditt Microsoft-konto. Om du inte loggade in vid det tillfället eller om du har mer än ett Microsoft-konto, gå till Inställningarna för att konfigurera ditt primära Microsoft-konto eller ytterligare konton.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på lägg till konto.
  4. Gör något av följande:
    • För att lägga till ditt primära konto som du använder för e-post och övriga Microsoft-tjänster på telefonen, tryck på Microsoft-konto.
    • För att konfigurera ytterligare e-postkonton, tryck på Hotmail.
  5. Ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på logga in.
Ditt Microsoft-kontos e-post, kontakter, kalender, foton och flöden synkroniseras i telefonen.
Obs!:
  • Det första Microsoft-kontot du konfigurerade kan inte tas bort från telefonen.
  • Om du konfigurerade ytterligare Microsoft-konton synkroniseras inte foton från från dessa konton till telefonen.