KOMMUNIKATION
Visa och svara på ett meddelande
KOMMUNIKATION

Visa och svara på ett meddelande

När du får ett nytt meddelande hör du ett meddelandeljud (om inställt) och ser meddelandet kort visas längst upp på skärmen.
  1. För att öppna och läsa meddelande kan du:
    • Tryck på meddelandet högst upp på skärmen.
    • Du kan också öppna programmet Meddelanden för att öppna och läsa meddelandet.
  2. Ange ditt svar och tryck sedan på .
    Tips: Om kontakten har mer än ett telefonnummer eller e-postadress kan du trycka på för att välja en annan.

Varför kan jag inte svara min vän med Facebook eller Messenger i samma tråd?

Om du är vän med någon på Facebook eller Messenger kan du ha flera olika kontaktprofiler för samma person. Deras telefonnummer, Facebook, och Messenger-information kan vara lagrade som olika kontakter i din telefon. I så fall måste du länka dessa kontakter manuellt.
Öppna appen Kontakter och länka dem.

Kopiera och klistra in ett meddelande

Du kan kopiera ett tidigare meddelande och klistra in det i det nya meddelandet du skriver.
  1. På listan trådar trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken med kontakten.
  2. Tryck på och håll in meddelandet som du vill kopiera och tryck på kopiera.
  3. Tryck på textrutan där du skriver ditt nya meddelande.
  4. Om du vill klistra in det kopierade meddelandet trycker du på .

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc