Dela bilder, video m.m. i ett medelande

Du kan skicka ett MMS genom att bifoga en bild, video m.m. till ett SMS. Du kan även lägga till bifogade filer till ett snabbmeddelande på Microsoft Messenger.

Du kan även skicka en bild till en Facebook-kontakt.

Viktigt: Innan du skickar MMS, se till att denna tjänst finns med i ditt abonnemang.
  1. På startsidan, tryck på .
  2. Tryck på för att skapa ett nytt meddelande.
  3. I rutan Till fyller du i mottagarens namn, mobiltelefonnummer eller e-postadress.
  4. Tryck på för att göra följande:
    Bifoga en bild Tryck på bild och välj sedan ett foto eller tryck på för att ta ett foto och bifoga det. Bilden storlek ändras automatiskt när du bifogar den till ett textmeddelande.
    Bifoga en video Tryck på video och välj sedan en video.
    Bifoga din plats Tryck på min plats.
    Bifoga en röstanteckning Tryck på röstanteckning och börja sedan prata. Tryck på klar när inspelningen är slutförd.
    Bifoga kontaktinformation Tryck på kontact och tryck sedan på den kontakt som du vill dela. Tryck på för att lägga till kontakten i ditt meddelande.
    Tips: För att ta bort en bifogad fil, håll på den bifogade filen och tryck på ta bort.
  5. Skriv in ditt meddelande via skärmtangentbordet eller tryck på för att använda röstigenkänning.
  6. Tryck på för att skicka.