Ändra tangentbordsspråk

Du kan välja mellan flera olika språk, layouter och regioner för tangentbordet. Telefonen kan föreslå ord och stavningskorrigeringar baserat på det språk du väljer.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > tangentbord.
  3. Tryck på lägg till tangentbord.
  4. Välj de språk som du vill kunna använda på skärmtangentbordet. Nästa gång du använder tangentbordet kommer du att se språktangenten .
    Obs!: Språktangenten ser olika ut beroende på tangentbord.
  5. När du är klar, tryck på .
  6. När skärmtangentbordet används, tryck på språktangenten för att växla mellan de språk som du valt.
    Tips: Du kan även hålla ner språktangenten för att se alla tillgängliga tangentbordsval.