Ange ord med prediktiv text

Skärmtangentbordet har textigenkänning som hjälper dig att skriva snabbt och korrekt. Textigenkänning är aktiverad som standard och ordförslag visas medans du skriver.
För att ange ett ord i textigenkänningsläget:
  • Om ordet som du vill ha är markerat med fet stil, tryck på mellanslagstangenten för att föra in ordet i din text.
  • Om ordet som du vill ha visas bland förslagen innan du har skrivit klart ordet, tryck på ordet för att föra in det i din text.
  • Svep över textförslagsfältet för att se fler ord.
  • Om du skrev fel eller valde fel ord, tryck på det felaktiga ordet för att visa textförslagsfältet och välj sedan rätt ord.