Filtrera sociala uppdateringar

Överhopad med uppdateringar? Försök att visa inlägg från ett socialt nätverk åt gången. Du kan också dölja uppdateringarna från ett eller flera sociala nätverk.
  • I Kontakter för du fingret åt vänster eller höger för att gå till senaste nytt. Tryck på alla konton och tryck sedan på det kontot som du vill visa inlägg från.
  • Eller tryck på > inställningar och välj sedan Dölj poster från kontakter som jag filtrerat.

Inlägg från sociala nätverk som du filtrerat bort från dina kontakter kommer inte längre att synas.

Tips: Du kan även skapa en grupp för att bara se uppdateringar från kontakter i den gruppen.