Lägga upp i sociala nätverk

Du kan lägga upp meddelanden i dina sociala nätverk och kommentera eller gilla andra människors inlägg. Du kan även checka in för att dela din position.

Gå till inställningar > e-post + konton för att kolla vilka sorters sociala nätverkskonton som kan konfigureras med telefonen.

Skicka ett meddelande

1. På startsidan, tryck på tilen Jag.
  2. Tryck på posta en uppdatering och skriv sedan meddelandet.
  3. Om du har mer än ett socialt nätverkskonto trycker du på textrutan skicka till, väljer vilka konton du ska skicka till och trycker sedan på .
  4. Knacka på .

Kommentera ett inlägg

1. På startsidan, tryck på tilen Kontakter.
  2. För fingret åt vänster eller höger för att gå till senaste nytt så att du kan se de senaste inläggen från dina kontakter.
  3. När du ser ett inlägg som du vill kommentera eller gilla trycker du på .
  4. Trycka på rutan som säger lägg till en kommentar, skriv din kommentar och tryck sedan på .
Tips: För att gilla ett inlägg, tryck på (eller tryck på för att sluta gilla).

Checka in

När du checkar in på en plats delar du din position med dina kontakter genom att skicka den till ett eller flera av dina sociala nätverk. Du hittar ställen i närheten eller så kan du lägga till ett själv.
  1. På startsidan, tryck på tilen Jag.
  2. Tryck på checka in.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på en plats i listan för att checka in därifrån.
    • Om du inte ser din position i listan trycker du på så att programmet hittar din position. Skriv namnet på platsen där du är och tryck sedan på .
    • Du kan söka efter en plats i närheten genom att trycka på , skriva namnet på platsen och sedan trycka på .
  4. När du har hittat platsen som du vill checka in från, tryck på Posta till för att välja det konto som du vill använda för att checka in.
  5. Tryck på Dela på Facebook med för att ställa in din Facebook sekretessnivå.
  6. Tryck på för att checka in.