Starta ett konferenssamtal

Det är lätt att hålla konferenssamtal med vänner, familj eller medarbetare. Gör det första samtalet (eller acceptera ett samtal) och slå sedan helt enkelt upp nästföljande nummer för att lägga till det i konferensen.
Viktigt:
  • Se till att ditt SIM-kort har konferenssamtalstjänst aktiverat. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  • Max antal personer som kan delta i ett konferenssamtal varierar beroende på mobiloperatör.
  1. Ring till den första konferensdeltagaren.
  2. När han/hon är ansluten trycker du på lägg till samtal och ringer sedan upp den andra deltagaren.

Den första deltagaren parkeras sedan.

3. När den andra deltagaren kopplats in trycker du på slå ihop samtal.
  4. Du kan lägga till en deltagare till genom att trycka på lägg till samtal och sedan ringa upp personen du vill bjuda in.
  5. När denne är inkopplad trycker du på slå ihop samtal.
  6. Om du vill ha en privat konversation med någon i samtalet trycker du på privat och trycker sedan på personens namn eller nummer.
    • Tryck på slå ihop samtal för att slå samman de andra personerna igen och fortsätta konferenssamtalet.
    • Du kan också avsluta den privata konversationen genom att trycka på avsluta samtal.

För att avsluta konferenssamtalet trycker du på avsluta samtal.