Efter infångning

När du har tagit en bild eller spelat in en video kan du visa den och andra utan att lämna Kamera-appen. Du kan även välja vad du vill göra med ett foto eller en video, t.ex. ladda upp på SkyDrive eller dela på ett socialt nätverk.
  1. På sökarskärmen, tryck på . Alternativt kan du föra fingret över skärmen.

Den senaste bild eller video du fångade in visas.

2. Om det är ett foto så dubbelklickar du eller nyper ihop och spretar ut fingrarna för att zooma in och ut.

Om det är en video trycker du på uppspelningsikonen för att visa inspelningen.

3. Tryck på för att visa alternativ på vad du kan göra med fotot eller videon.
  4. Nyp ihop på skärmen för att byta till filmrullevy. Du kan sedan enkelt svepa åt vänster eller höger på skärmen för att bläddra igenom dina foton och videor.
  5. För att fortsätta med infångning, svep med fingret till vänster tills du är tillbaka på sökarskärmen.