Spela in video

Du kan spela in video i antingen stående eller liggande läge. Det kan vara klokt att filma i liggande läge eftersom det ger ett idealiskt visningsformat.
  1. Öppna Kamera-programmet.
  2. Tryck på för att växla till videoläge. Ett videoräkneverk visas på skärmen.
  3. Välj inställningar för videoinspelning:
    • Tryck på för att slå på eller stänga av videolampan under inspelning.
    • Tryck på > videoinställningar för att välja upplösning.
  4. Innan du börjar inspelningen kan du zooma in eller ut.
  5. Tryck på KAMERA-knappen för att starta inspelningen.
  6. Avsluta inspelningen genom att trycka på KAMERA-knappen igen.
Videon sparas i albumet Kamerabilder i navet Foton.