Ta ett foto

1. Öppna Kamera-programmet.
  2. Ställ in kamerainställningarna:
    • Tryck på för att ställa in automatisk blixt, blixt på eller blixt av.
    • Tryck på för att välja eller hämta linser.
    • Tryck på > fotoinställningar för att välja upplösning.
  3. Håll telefonen stadigt, antingen vertikalt (stående vy) eller horisontellt (liggande vy).
  4. Innan du tar bilden kan du zooma in eller ut.
  5. För att ta fotot kan du:
    • Trycka ned KAMERA-knappen halvvägs för att fokusera och sedan trycka ned knappen i botten för att ta fotot. Kameran fokuserar automatiskt in på det som är mitt i bilden.
    • Alternativt kan du trycka på valfritt ställe på skärmen för att fokusera där och sedan ta fotot.
Bilden sparas i albumet Kamerabilder i navet Foton.
Tips: Om du har ett SD-kort isatt kan du ändra standardplatsen för sparningar. För fingret till vänster på Startskärmen och tryck sedan på Inställningar > telefonlagring. Tryck sedan på rutan Lagra nya bilder på.