Kamerans grunder

Både på affärsresor och på semestern kan du utnyttja möjligheten att ta foton och filma med kameran.
  • På startsidan, svep vänster och tryck sedan på Kamera för att öppna Kamera-programmet.
  • Alternativt kan du trycka på KAMERA-knappen.
Tips: Visste du att du kan öppna Kamera-programmet även om skärmen är avstängd eller låst? Tryck bara och håll ned KAMERA-knappen.

Sökarskärmen

Följande kontroller finns på sökarskärmen:

Foto-/videoläge
Blixtläge
Videolampa
Kameralinser
Gå till kamerabilder
Obs!: Blixten och videolampan är inte tillgängliga när batterinivån är för låg.

Zooma

Innan du tar ett foto eller spelar in video kan du zooma in eller ut på ditt objekt.
Dra isär eller nyp ihop skärmen för att zooma in eller ut.

Ändra inställningar

1. Tryck på > fotoinställningar eller videoinställningar för att välja inställningar som t.ex. upplösning.
  2. För att spara dina inställningar, tryck på spara efter att du har gjort ändringen.
Tips: För att hitta fler kamerainställingar, svep vänster från Start-sidan och tryck sedan på Inställningar. Svep sedan till program-listan och tryck på foton+kamera.