Låsskärmen

Låsa upp skärmen

Svep fingret uppåt för att låsa upp skärmen eller svara på ett inkommande samtal.
Obs!: Om du har konfigurerat ett lösenord i inställningarna måste du ange det för att låsa upp skärmen.

Ändra bakgrund på låsskärmen

Bläddra igenom samlingen förinställda bakgrunder eller välj bland de bilder som du har tagit med kameran.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > låsskärm.
  3. Tryck på Bakgrund och välj sedan foto.
  4. Tryck på ändra foto och välj ett foto från dina album eller tryck på för att ta ett nytt foto.
  5. Beskär fotot du valt om det är större än tillåten bakgrundsstorlek.

Beskär fotot genom att dra det och placera den delen som du vill ska vara din bakgrund inuti beskärningsrutan och tryck sedan på .

Anpassa dina meddelanden för låsskärmen

Få en snabb överblick över viktiga meddelanden på din låsskärm.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > låsskärm.
  3. Välj en app för detaljerade meddelanden.
  4. Välj upp till fem appar för snabbmeddelanden.
  5. När du är klar, tryck på eller .