Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta telefonen i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Det hindrar även oavsiktliga knapptryck när telefonen ligger i väskan eller fickan. Du får fortfarande meddelanden och samtal.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. Telefonen sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Tryck på STRÖM-knappen om du vill aktivera din telefon manuellt. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: Telefonen aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.