Startsida

Direkt på startsidan ser du aktuella plattor som hela tiden uppdateras och visar det som är mest personligt för dig. Du ser saker som ditt fotoalbum, hur många nya meddelanden och e-postmeddelanden du har med mera.
  • Svep helt enkelt med fingret uppåt eller nedåt för att rulla igenom plattorna.
  • Svep med fingret till vänster för att komma åt appar och inställningar. Knacka på en bokstavsplatta för att se alla alfabetsplattor.
  • Du kommer tillbaka till startsidan från de andra sidorna genom att trycka på .

Ändra tiles och dess storlek

1. Tryck på och håll in tilen du vill flytta tills den flyter.
  2. Tryck på pilen i det nedre högra hörnet för att ändra storlek på filen.
  3. Dra tilen dit du vill att den ska vara.
  4. När du är klar med att flytta tiles, tryck på eller .

Fästa objekt på startskärmen

Du kan fästa i princip vad som helst på startskärmen: program, bilder, låtar, favoritwebbplatser, dokument och till och med kontakter.

När du exempelvis fäster en kontakt på startskärmen får du alla uppdateringar för den här personen - flöden, e-post, SMS och meddelanden om missade samtal - direkt från den tilen.

1. Om du vill fästa något trycker du på den och håller in tills en meny öppnas.
  2. Tryck på fäst på startsidan.

Ta ner en tile

1. Tryck på och håll in tilen du vill ta bort.
  2. Tryck på .