Fiffiga funktioner

Håll kontakten med släkt och vänner och dela det som händer under dagarna. Lyssna på låtar som du saknat bland din musik. Och mer.

Gör telefonen lika unik som du själv

Anpassa startsidan med det som är viktigt och unikt för dig. Skapa live-tiles för favoritkontakter, musikalbum, program m.m. och nåla sedan fast dem på startsidan. Läs mer på Startsida.

Fånga ögonblicken

Här är några av alla kamerafunktioner som finns:

• Kameran startas snabbt med ett enda tryck på KAMERA-knappen, till och med då telefonen är i viloläge.
  • Använd kameran i en mängd olika miljöer.
  • Spela in i högupplöst video.

Mer om hur du gör och om annat finns i Kamera.

Beats By Dr. Dre Audio™

Beats Audio-integration ger ett fylligt, naturligt ljud vare sig du lyssnar på musik, ser på video eller spelar spel. Läs mer i Gör din musik bättre.

SkyDrive-integration

Ger ständig åtkomst till dina foton, videor och dokument var du än är om du sparat dem i SkyDrive. Läs om Dela.