KOMMA IGÅNG
Konfigurera konto
KOMMA IGÅNG

Konfigurera konto

Ställ in ditt onlinekonto så att du kan skicka och ta emot e-postmeddelanden m.m.

Beroende på vilken typ av e-postkonto som du konfigurerar kan även andra objekt som t.ex. kontakter, kalender eller annan information, visas i telefonen. När du loggar in på dina sociala nätverkskonton får du även dina vänners statusuppdateringar och ser bilderna de har lagt upp.

Konfigurera ett konto

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på lägg till ett konto och tryck sedan på typen av konto som du vill konfigurera.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera kontot.

Synka ett konto

Om du inte ser dina senaste e-postmeddelanden eller statusuppdateringar i ett konto kan du synka kontot manuellt för att hämta dem.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på och håll in kontot vars information du vill hämta och tryck sedan på Synkronisera.

Ta bort ett konto

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > e-post+konton.
  3. Tryck på och håll in kontot som du vill ta bort och tryck på ta bort.
Obs!: Ditt primära Microsoft konto kan inte raderas. Du måste utföra en fabriksåterställning för att ta bort det.

*Skriv in din kommentar här …
windows-phone-8s-by-htc