Ställa in telefonen första gången

När du slår på telefonen för första gången blir du uppmanad att konfigurera den. Följ bara anvisningarna på skärmen så kommer du att kunna börja använda enheten på nolltid.

I skärmen Håll ditt liv synkroniserat, se till att logga in på ditt Microsoft-konto för att använda tjänster som t.ex. Windows Butik, SkyDrive m.m. Om du inte har ett Microsoft-konto, tryck på skapa ett och följ instruktionerna på skärmen.

Tips: Du kan även skapa ett Microsoft-konto från datorn genom att gå till signup.live.com.