Lock på undersidan

Ta bort locket på undersidan

Ta bort locket på undersidan för att komma åt kortplatsen för SIM-kortet och minneskortet.
  1. Håll telefonen i ett stadigt grepp med framsidan vänd nedåt.
  2. Använd båda tummarna för att trycka ut och ta bort locket på undersidan.

Sätta tillbaka locket på undersidan

Viktigt: Antenner är placerade under luckan. För att ta emot starka signaler för samtal och dataanslutning, se till att sätta fast locket ordentligt.
  1. Rikta in flikarna under det bakre locket med skårorna på telefonens sida.
  2. Tryck ner på locket med båda tummarna och skjut den tills den låses på plats
    Ett klick hörs när locket på undersidan låses på plats.