Nyheter och nerladdningar
NYHETER
  • Uppdatera HTC TITAN för Zune
    Releasedatum: 2012-05-04

Denna uppdatering för HTC TITAN Låter din telefon uppgraderas via Zune. (Microsoft Zune felkod: 80070013 / 8007000F)

Krav:

1. Dator med Zune installerat
    2. Batterikapacitet: Åtminstone 35 %
    3. Operativsystem version: 7720 (7.10.7720.68) eller senare

Installationsinstruktioner:

Följ nedanstående instruktioner för att ladda ner och installera uppdateringen på din telefon:

1. Från telefonenheten:
         (a). Håll ner knapparna VOLYM NER och VOLYM UPP när telefonen är avslagen, och tryck sedan snabbt på POWER-knappen.
         (b). Släpp upp knapparna VOLYM NER och VOLYM UPP när du ser den vita skärmen med "säkerhet" i det övre vänstera hörnet.

2. Använd USB-kabeln för att ansluta telefonen till datorn, "USB" visas på telefonens skärm.

3. Från datorn:
         (a). Tryck på Ladda ner på nedre delen av denna sida för att ladda ner uppdateringen (spl_2.6.160015.3.exe) till datorn.
         (b). Starta programuppdateringen genom att köra den nerladdade filen (spl_2.6.160015.3.exe) och följ sedan instruktionerna på skärmen.

Ladda ner