Nyheter och nerladdningar
Hämtningar
  • Säkerhetsfix för program
    HTC har tagit fram en uppdatering som förbättrar skyddet för kunder som råkar ladda ner skadliga program. De flesta telefoner tar emot den här uppdateringen genom trådlösa uppdateringar och -graderingar. Vissa telefoner måste däremot läsa in uppdateringen manuellt. Klicka på länken för mer information om den här uppdateringen och om du behöver uppdatera telefonen.
  • HTC Sync
    Med HTC Sync™ kan du synkronisera kontaktpersoner och kalenderposter från Outlook eller kontaktpersoner från Outlook Express (Android och HTC Smart) och bokmärken från webbläsaren mellan din dator och din smartphone (Android). Med HTC Sync kan du också installera Android-applikationer från tredje part samt överföra foton, videoklipp, dokument, låtar och spellistor till din smartphone (Android)