Nyheter och nerladdningar
NYHETER
  • Uppgradering av HTC Smart ROM (1.0.405.109663)

Lanseringsdatum: 2010-11-05

Installationsinstruktioner:

1. Hårdvarukrav (PC)
      • Processor med 1 GHz eller högre klockhastighet rekommenderas
      • 512 MB RAM eller högre rekommenderas
      • Videoadapter och skärm med Super VGA (800 x 600) eller högre upplösning
      • 150 MB ledigt hårddiskutrymme
      • USB 2.0 krävs
    2. Programvarukrav – operativsystem som stöds (PC)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
    3. Installationsanvisningar
      Innan du börjar med ROM-uppdateringen (RUU) bekräftar du följande:
      1. Den här programuppgraderingen är en nyare version än den som är installerad i telefonen för tillfället. Om det är samma version och din telefon fungerar normalt finns det ingen anledning att installera om programmet.
        Om du vill kontrollera vilken version som är installerad i telefonen trycker du på Startsida > Meny > Inställningar > Om telefonen > Build-nummer och antecknar Build-numret.
      2. HTC Sync har installerats i din PC. HTC Sync finns på microSD-kortet som levererades tillsammans med telefonen. Du kan även hämta och installera HTC Sync på www.htc.com/www/help/
      3. Telefonen är ansluten till PC:n med en USB-kabel. PC:n måste kunna identifiera telefonen. Du ser en synkikon i aktivitetsfältet när telefonen har anslutits.
      4. Vänte- och viloläge för PC:n har avaktiverats.
      5. Stäng alla program som körs i PC:n.
      6. Mönstret för upplåsning av skärm har avaktiverats. Tryck på Startsida > Meny > Inställningar > Säkerhet och avmarkeraKräv mönster
      7. Se till att telefonens batterinivå är minst 30 % (minst 3 gröna fält). Om du vill kontrollera batterinivån trycker du påStartsida > Meny > Inställningar > Om telefonen > Status > Batterinivå.
      8. När hämtningen av RUU är slutförd startar du programmet i PC:n och följer anvisningarna på skärmen.

Varning!

• Tänk på att uppgraderingen raderar alla data som sparats i telefonen. Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar alla data innan uppgraderingen utförs.
    • Det här är en generisk programuppdatering. Eventuella extraprogram eller inställningar från din mobiloperatör eller ditt företag kommer att raderas permanent. Kontakta din leverantör av sådana anpassade funktioner innan du uppdaterar om funktionerna är nödvändiga för dig.
    • Uppdateringen tar upp till 10 minuter. STÖR INTE uppdateringsprocessen, ring inte och ta inte emot några samtal, bryt inte anslutningen mellan PC.n och telefonen och tryck inte på några knappar förrän processen har slutförts.
    • Klicka på View Readme (Visa Viktigt-filen) när du använder ROM Upgrade Utility (RUU) för att i detalj se hur uppgraderingen går till, visa information om felmeddelanden eller frågor och svar.

Ladda ned