Kamerans grunder
APPAR OCH FUNKTIONER

Kamerans grunder

Både på affärsresor och på semestern kan du utnyttja möjligheten att ta foton och filma med kameran.
  • Från startsidan trycker du på > Kamera för att öppna Kamera-appen.
  • Alternativt kan du trycka på KAMERA-knappen.
Första gången du öppnar Kamera-appen blir du tillfrågad om du vill låta den använda din position. Om du tillåter det kommer positionsinformation att lagras i de foton du tar så att du vet var de togs. När du delar dina foton kan andra också se denna information.
Tips: Visste du att du kan öppna Kamera-appen även om skärmen är avstängd eller låst? Tryck bara och håll ned KAMERA-knappen.
*Skriv in din kommentar här …
htc-titan